Rotu: Siperianhusky
28.7.1994 - 8.5.2008
Sukupuoli: uros
Isä:
Hopevuoren Pat
Emä:
Chimo

Kasvattaja: Kennel Hopevuoren, Joni Elomaa

Rekikoirien kilpailukoe: REK1 (erinomainen)

Siperianhuskien erikoisnäyttelyssä paras uros 4 vuonna 1997

Lefa koiranetissä

Lefa oli ensimmäinen siperianhuskymme ja jäi matkaamme pohjoisesta Finn-Jann huskysafarilta viettämään meille eläkepäiviään. Vaikka Lefan meille muuttaminen tulikin vähän yllättäen, ei päätöstä Lefan meille muuttamisesta tarvinnut kertaakaan katua.

Omassa valjakossamme Lefa juoksi malamuuttien kanssa vielä kaksi talvea ja keväällä 2007 Lefa jäi kokonaan eläkkeelle vetohommista. Lefa oli loistava rekikoira. Lefa oli ahkera ja luotettava puurtaja ja aina innokas lähtemään töihin ja töitä Lefa teki täysillä.

Luonteeltaan Lefa oli hyvin kiltti, rauhallinen ja avoin. Lefa oli hyvin sosiaalinen ja tuli loistavasti juttuun kaikkien kanssa. Vaikka Lefa muuttikin meille aikuisena ja oli lähes koko ikänsä työkoirana huskysafarilla sekä nuorempana myös kilpakoirana, sopeutui Lefa hyvin laumaamme ja kotikoiraksi.

Lefa oli aina iloinen ja vapaana ollessaan seurasi kiltisti kuin hai laivaa, joten Lefaa pystyikin pitämään aina metsälenkeillä ja pihassa vapaana.

Lefa oli hyvin suloinen koira. Lefa oli myös Nukin suosikkiunikaveri, sillä Nuki usein löytyi nukkumasta samasta kopista Lefan kanssa.

Lefalla on 29 jälkeläistä.

Nuki, Lefa ja Waho
© Suvi Lahtinen
Index      in English      Info       Lauma      Pentuja      Kuvia      Taide      Blogi     Linkit